- Yield: Անմիջապես
- Cook Time: 15 minutes
Ֆրանսիական կրեմ
Բաղադրիչներ
- կարագ - 300 գր
- ձու - 2 հատ
- ձվի դեղնուց - 3 հատ
- վանիլային շաքար - 1 թ/գ
- շաքարավազ - 180 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Երկու ձուն, շաքարավազն ու դեղնուցները 6-8 րոպե հարում ենք մինչև պնդանա։
- Ստացված զանգվածը դնում ենք սառնարանում, որ սառչի, իսկ այդ ընթացքում կարագը հարում ենք վանիլային շաքարի հետ։
- Երկու զանգվածները խառնում ենք ու հարում առանց դադարի։
- Թեթև, նուրբ ու համեղ ֆրանսիական կրեմը պատրաստ է։
Այս կրեմն օգտագործվում է տարբեր թխվածքների ու դեսերտներ պատրաստելու, ինչպես նաև տորթերի ձևավորման համար։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Երկու ամբողջական ձվերը, շաքարավազն ու դեղնուցները 6-8 րոպե հարում ենք մինչև պնդանա։Մինչև ստացված զանգվածը կսառչի, այդ ընթացքում կարագը հարում ենք վանիլային շաքարի հետ.
Zangvac@ dnum enq sarnaran vor sarchi te golorshu vra enq harum u heto toxnum enq sarchi?
Սիրելի Գոհար, ստացված զանգվածը դնում ենք սառնարանում, որ սառչի, իսկ այդ ընթացքում կարագը հարում ենք վանիլային շաքարի հետ։ ։)
Shat vatn er ete mi ban kisvum eq baxadratomsy chisht greq arajin angam chi vor dzer kayqic ogtvum em u amen angam nuyn iravijakum em haytnvum shat djgoh em