- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Կոնֆետներ ընկուզեղենով
Քայլերի հաջորդականություն
- Նուշը 10-12 րոպե տապակում ենք 175 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
- Նուշը, չորացրած բալն ու խուրման (առանց կորիզի) բլենդերով հարում ենք։
- Ստացված զանգվածը լցնում ենք պերգամենտի կամ սննդային պոլիէթիլենային թաղանթի վրա, ապա խմորագնդից ստանում ենք քառակուսաձև խմորաշերտ, ծածկում ենք ու 1 ժամ կամ մեկ գիշեր թողնում սառնարանում։
- Կոնֆետները խորանարդաձև կտրատում, յուրաքանչյուրը դնում ենք պերգամենտի վրա ու մատուցում ենք։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: