![Խնձորի միջուկով բուլկի](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/Խնձորի-միջուկով-բուլկի.jpg)
![Խնձորի միջուկով բուլկի](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/10/xndzori-mijukov-bulki-6-50x50.jpg)
- Yield: 10 րոպե անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 25 minutes
Խնձորի միջուկով բուլկի
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Մաքրում և կտրատում ենք խնձորները, ապա տապակում ենք շաքարավազի հետ կարագի մեջ 3-5 րոպե փակ կափարիչով մինչև խնձորների փափկելը:
Խառնում ենք կաթնաշոռը, կաթը, ձիթայուղը, շաքաևավազը, աղը, ալյուրն ու փխրեցուցիչը և հունցում փափուկ խմոր:
- Պատրաստի խմորը բաժանում ենք 10 գնդի, յուրաքանչյուր գունդ գրտնակում ենք, բացում բարակ շերտով, մեջտեղում դնում ենք մեկ գդալ միջուկ և լավ ամրացնում ենք խմորի ծայրերը:
- Ապա բուլկիները դնում ենք նախապես պերգամենտային թղթով պատած տապակի վրա, վրան քսում ենք ձու և թխում ջեռոցում 20-25 րոպե 180 աստիճանում:
- Պատրաստի բուլկիները թողնում ենք մի փոքր սառչեն և անցնում համտեսմանը:
Մատուցելիս վրա շաղ տվեք շաքարի փոշի 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: