Թթվասերով ու խտացրած կաթով կրեմ
Բաղադրիչներ
- Թթվասեր 25-30% յուղ. - 200 գր
- խտացրած կաթ եփված - 200 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Թթվասերը լցնում ենք տարայի մեջ և հարում ենք: Ապա ավելացնում ենք խտացրած կաթը:
- Ստացված խառնուրդին ավելացնում ենք վանիլինն ու լավ հարում ենք: Պետք է ստացվի պինդ զանգված:
Ահա և վերջ: Համեղ կրեմը պատրաստ է:
Ցանկալի է կրեմն օգտագործել արդեն սառած խմորաշերտերի համար, այլապես այն կարող է ջերմությունից հալվել ու ծորալ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Բարև Ձեզ, տորթը զարդարելու համար խորհուրդ կտաք օգտագօրծել այս կրեմը?
Սիրելի Սիրիկ, այս կրեմը ևս կարելի է օգտագործել, բայց տորթերը ձևավորելու լավագույն տարբերակներից է ֆրանսիական կրեմը, որի պատրաստման եղանակին կարող եք ծանոթանալ հետևյալ հղումով՝ http://www.cooks.am/%D5%96%D6%80%D5%A1%D5%B6%D5%BD%D5%AB%D5%A1%D5%AF%D5%A1%D5%B6-%D5%AF%D6%80%D5%A5%D5%B4/
Barev dez mi harc unem, karox em ays kreme ogtagorcel mexrov torti hamar,bayc normal xtacrac katov?Naxapes chnorhakalutyun.
Բարև Ձեզ սիրելի Իրինա: Այո, կարող եք օգտագործել: Շատ համեղ կստացվի: 🙂