- Yield: Անմիջապես
- Cook Time: 10 minutes
Կաթնաշոռային կրեմ
Բաղադրիչներ
- կարագ - 70 գր
- շաքարի փոշի - 440 գր
- վանիլին - 7 գր
- կաթնաշոռ 9 % յուղայնությամբ - 300 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարագը, վանիլինն ու կաթնաշոռը հարում ենք:
- Խառնուրդը հարում ենք այնքան, մինչև ստացվի պինդ ու միասեռ զանգված:
- Կամաց-կամաց ավելացնում ենք շաքարի փոշին ու զգուշորեն գդալով խառնում ենք:
- Այնուհետև 2-3 րոպե կրկին հարում ենք հարիչով: Ստացվում է թեթև կրեմ բիսկվիթային տորթերի համար:
Համեղ ու թեթև կրեմ բիսկվիթային տորթերի համար։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: