- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
Կաթնաշոռային քաղցրաբլիթներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռը խառնում ենք թթվասերի, ձվի, շաքարավազի և աղի հետ։
- Ավելացնում ենք մաղով անցկացրած ալյուրը, սոդան և ստանում ենք ոչ շատ պինդ խմոր։
- Ձևավորում ենք քաղցրաբլիթներն ու տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ։
- Այնուհետև դնում ենք թղթե անձեռոցիկների վրա, որպեսզի ավելորդ յուղը դուրս գա։
Մատուցում ենք և՛ տաք, և՛ սառը վիճակում։ Ցանկության դեպքում վրան կարելի է շաղ տալ նաև շաքարի փոշի։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: