![լցոնած կարտոֆիլ 2](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/05/լցոնած-կարտոֆիլ-2.jpg)
![Շամպինիոնով լցոնած կարտոֆիլ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/05/լցոնած-կարտոֆիլ-1-50x50.jpg)
- Yield: Անմիջապես
- Cook Time: 1ժ 30 րոպե
Շամպինիոնով լցոնած կարտոֆիլ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարտոֆիլը զգուշորեն լվանում ու չորացնում ենք, ապա փայլաթիթեղով փաթաթում ու դնում ենք ձևամանի մեջ։ Եփում ենք 1,5 ժամ 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
- Պանիրն անցկացնում ենք քերիչով։
- Խոզապուխտը բաժանում ենք մանր խորանարդիկների։
- Շամպինիոնը մանր կտրատում ու տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ։
- Առանձին տարայի մեջ լցնում ենք պանիրը, խոզապուխտը, սունկը, ավելացնում ենք մայոնեզն ու զգուշորեն խառնում ենք։ Ստացված միջուկը պահում ենք սառնարանում։
- Պատրաստ լինելուց հետո կարտոֆիլը հանում ենք ջեռոցից։
- Կարտոֆիլը կիսում ենք երկու հավասար մասերի, կարագապատում ենք։
- Այնուհետև կարտոֆիլը լցոնում ենք միջուկով ու մատուցում ենք։
Բարի ախորժակ։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: