- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 30 minutes
Խմոր պելմենների համար
Քայլերի հաջորդականություն
- Ալյուրը մաղով անցկացնում ու լցնում ենք կաթսայի մեջ։
- Ավելացնում ենք աղն ու խառնում ենք։
- Ավելացնում ենք եռացրած ջուրը։
- Խառնում ենք այնքան, մինչև ջուրը վերջնականապես ներծծվի խմորի մեջ։
- Ստացվում է առաձգական խմոր։
- Խմորը 20-30 րոպե թողնում ենք, որ հասունանա ու հանգստանա։
- Խմորը պատրաստ է։
Խմորը հիանալի բացվում է, չի վնասվում։ Այն նույնիսկ կարելի է պահել սառցախցիկում, ապա օգտագործել։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Nereceq isk kareli e xmorin shaqaravaz ev dzet avelacnel
Սիրելի Անահիտ, պելմենների խմորի այս բաղադրատոմսի մեջ շաքարավազ ու ձեթ ավելացնել հարկավոր չէ։։)