- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 2 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Ձվածեղ “Poché”
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթսայի մեջ լցնում ենք սառը ջուրը, դնում միջին կրակի վրա և հասցնում եռման աստիճանի, ապա թուլացնում ենք կրակը ու ջրի մեջ լցնում ենք քացախն ու աղը:
- Առանձին ամանի մեջ զգուշությամբ կոտրում ենք ձուն(այնպես, որ դեղնուցը մնա ամբողջական):
- Ապա նույնպիսի զգուշությամբ լցնում ենք ձուն եռացող ջրի մեջ և եփում 3-5 րոպե:
- Զգուշորեն հանում ենք խաշած ձուն ծակերով գդալի միջոցով, դնում ափսեի մեջ և մատուցում:
- Ահա մեր համեղ ուտեստը պատրաստ է:
Ձվածեղ “Poché”-ն կարող եք մատուցել ֆրանկֆուրտյան կանաչ սոուսով 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: