- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 10 minutes
Կաթնաշոռային կրեմ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կաթնաշոռը լցնում ենք բլենդերի մեջ, ավելացնում ենք կակաոն, շաքարավազը, վանիլինն ու մի փոքր կաթ։
- Ստացված զանգվածը լցնում ենք որևէ տարայի մեջ, ավելացնում ենք ընկույզն ու 1-2 ժամ պահում ենք սառնարանում։
- Ստացվում է շատ օգտակար ու համեղ դեսերտ պլոմբիրի համով։ Սառնարանում պահելուց հետո այն պնդանում ու վերածվում է պաղպաղակի։
Այս կրեմը կարող եք օգտագործել ինչպես տորթերի համար, այնպես էլ որպես առանձին դեսերտ։ ։)
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Բարև ձեզ որ խնդրեմ մի հատ կուղարկեք գրամները քանի գդալ է
Բարև Ձեզ, սիրելի Լիլիա։ Ահա ուղեցույց, որը կօգնի Ձեզ ճիշտ որոշել չափերը։ ։) https://bit.ly/3bf6V1E