![լցոնված-լոլիկներ-2](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/06/լցոնված-լոլիկներ-2.jpg)
![Մսով լցոնած լոլիկներ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/06/լցոնված-լոլիկներ-1-50x50.jpg)
Մսով լցոնած լոլիկներ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Սոխը մաքրում ու մանր կտրատում ենք։
- Սոխը մոտ 5 րոպե տապակում ենք բուսայուղով լի տապակի մեջ այնքան, որպեսզի թափանցիկ դառնա։
- Ավելացնում ենք աղացած միսն ու շարունակում ենք տապակել ևս 10 րոպե։
- Լոլիկի վերին մասը հեռացնում ենք, գդալի օգնությամբ հանում ենք միջուկը։
- Մաղադանոսը մանր կտրատում ենք։
- Պանիրը մանր քերիչով անցկացնում ենք։
- Այնուհետև մսի ու սոխի զանգվածին ավելացնում ենք մաղադանոսը, մի քանի գդալ լոլիկի միջուկ, համեմում ենք աղով ու պղպեղով և խառնում ենք։
- Լոլիկները լցոնում ենք մսով և դնում ենք ձևամանի մեջ։
- Լոլիկները պատում ենք քերած պանրով։ Եփում ենք 15-20 րոպե 150 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։
- Ահա այսպիսի տեսք ունեն լցոնված լոլիկները։
- Զարդարում ենք մաղադանոսով ու մատուցում ենք տաք վիճակում։
Հալած պանրով ու հյութալի միջուկով լոլիկները չափազանց համեղ են։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: