![ազնվամորիով-սմուզի-2](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/07/ազնվամորիով-սմուզի-2.jpg)
![Ազնվամորիով սմուզի](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/07/ազնվամորիով-սմուզի-1-50x50.jpg)
Ազնվամորիով սմուզի
Բաղադրիչներ
- ազնվամորի - 50 գր
- յոգուրտ դասական - 120 գր
- կաթնաշոռային պանիր - 50 գր
- շաքարավազ - 1 թ/գ
Քայլերի հաջորդականություն
- Ազնվամորին լվանում ենք հոսող ջրի տակ, անցկացնում ենք քամիչով, որպեսզի ջուրը դուրս գա։
Առանձին տարայի մեջ լցնում ենք յոգուրտը, ավելացնում ենք շաքարավազը, կաթնաշոռային պանիրն ու ազնվամորին։ Շաքարավազը կարելի է փոխարինել շաքարի փոշիով կամ մեղրով։
- Ստացված խառնուրդը բլենդերով հարում ենք։
- Սմուզին պատրաստ է։ Վայելում ենք ամռան շոգին։
Բարի վայելում։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: