Չորացրած սմբուկ ձմռան համար
Բաղադրիչներ
- սմբուկ - ըստ ճաշակի
Քայլերի հաջորդականություն
- Սմբուկի մի մասը կեղևով ենք կտրաստում, իսկ մյուս մասը՝ ոչ։
- Չորացնում ենք արևի տակ կամ ջեռոցում։
- Որպեսզի սմբուկները չփչանան, պահում ենք այն չոր ու տաք տեղում։
- Չորացրած սմբուկը ձմռան համար պատրաստ է։ Լցնում ենք կտորե տոպրակների մեջ ու պահում ենք։
Չորացրած սմբուկը ձմռանը կարելի է օգտագործել աղցաններ պատրաստելիս։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: