Դեղձով դեսերտ
Քայլերի հաջորդականություն
- Դեղձի կորիզները հեռացնում ու լուսնաձև կտրատում ենք։ Պետք է ստացվի մոտ 600 գր զանգված։ Լցնում ենք պոլիէթիլենային թաղանթի մեջ ու պահում ենք սառցախցիկում։
- Պատրաստում ենք սովորական օշարակ ջրով ու շաքարավազով, որի համար ջուրը հասցնում ենք եռման աստիճանի, ավելացնում ենք շաքարավազն ու թողնում ենք, որ սառչի։
- Սառած դեղձը լցնում ենք բլենդերի մեջ, ավելացնում ենք օշարակն ու կիտրոնի հյութը։ Հարում ենք այնքան, մինչև ստացվի խյուսանման զանգված։
- Դեսերտը լցնում ենք բաժակների մեջ ու մատուցում ենք։
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Ներողություն մի բան հարցնեմ Հայաստանում որտեղից կարող եմ ձեռք բերել հապալաս՞
Սիրելի Քնար, հապալաս կարող եք ձեռք բերել սուպերմարկետներից։ 🙂