Յուրաքանչյուր խոհանոցային դանակ պետք է սուր լինի, որպեսզի
✩ Բանջարեղենը կտրատելիս հյութը չգնա
✩ Միսը լավ կտրատվի
✩ Խմորի շերտերը կտրելիս միմյանց չսոսնձվեն
✩ Աղցանների և խորտիկների կտորները լինեն բարակ և համաչափ
Դանակի էլեկտրական սրիչի օգնությամբ դուք կկարողանաք ավելի արագ ու հեշտ պատրաստել: Սկսեք խոհանոցային օրը բութ դանակները սրելուց և խնայեք ձեր ժամանակն ու նյարդերը:
Դանակի սրիչի օգտագործման ձևը
✩ Տեղադրեք սարքը հարթ մակերևույթին
✩ Միացրեք այն հոսանքին
✩ Դանակի սայրը դրեք սարքի մեջ
✩ Մեկ-երկու շարժում, և դանակը պատրաստ է
Դանակի էլեկտրական սրիչ պատվիրելու համար կարող եք զանգահարել 091 15-95-95 հեռախոսահամարով:
Սարքի արժեքը՝ 10.200 դրամ
Առաքման արժեքը՝ 500 դրամ
Առաքումն իրականացվում է պատվերի հաջորդ օրը:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: