- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Համեղ պիցցա 5 րոպեում
Բաղադրիչներ
- Խմորի համար՝
- ալյուր - 200գր
- կաթ - 100գր
- ձու - 1 հատ
- աղ - մեկ պտղունց
- Միջուկի համար՝
- լոլիկի մածուկ - 100գր
- պանիր մոցարելլա - 100գր
- երշիկ - 150գր
- ռեհան - 1/2թ/գդ(չորացրած)
Քայլերի հաջորդականություն
- Խառնում ենք ալյուրը, կաթը, ձուն ու աղը և հունցում փափուկ խմոր:
- Բաժանում ենք խմորը երկու գնդի, յուրաքանչյուր գունդ գրտնկում ենք ու բացում բարակ շերտով:
- Դնում ենք մի լոշիկը միկրոալիքային վառարանի ափսեի մեջ, վրան քսում լոլիկի մածուկը, ապա վրան դնում ենք կտրատված երշիկը, մոցարելլան ու շաղ ենք տալիս չորացրած ռեհանը:
Նույնը կրկնում ենք երկրորդ լոշիկի հետ:
- Պատրաստի պիցցան դնում ենք միկրոալիքային վառարանի մեջ և թխում 5 րոպե:
Հանում ենք տաք պիցցան միկրոալիքային վառարանից և մատուցում:
Այս քանակության մթերքից ստացվում է 2 համեղ պիցցա: Ցանկության դեպքում պիցցայի բաղադրիչների մեջ կարելի ավելացնել պահածոյացված շանպինյոն 😉
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Շատ շնորհակալ ենք բոլոր համեղ բաղադրատոմսերից …………..
Խնդրեմ, ուրախ ենք, որ մեզ հետ եք 🙂
lavna
Ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել 🙂
Mersi shat shat
Очень вкусно
🙂
shat lavne
Ուրախ ենք, որ հավանեցիք 🙂
дрож чка хмори меч те морацел эк ншел
иск дрож чка пиццаи хмори меч.Им карциков аранц дрож чи лини
Պիցցայի այս բաղադրատոմսի մեջ դրոժ չկա 🙂
Kasek vorne seruck@
Սերուցքը դա սլիվկին է 🙂
Knerek inche nshanakum seruck?
Սերուցքը դա սլիվկին է 🙂
mersi shat hamex er
mersi shat
shat lavn er
Ուրախ ենք, որ հավանել եք Ասյա ջան 🙂
snorhakal enq sat, sat hamex er
🙂
sat lavn a e
Շնորհակալություն 🙂
Shat hamer er mersi
Shat lavn er mersi
Խնդրեմ 🙂
Knerek vor seruck@ lini nshvac tokosneric cacr kam barcr trelu hamar karelie?
Այս բաղադրատոմսում սերուցք չի օգտագործվում, այլ օգտագործվում է կաթ, որը ցանկացած յուղայնության կարող է լինել 🙂
shnorakalytyn
shat lav baxadratomser en mersiiiiiiiiiiiii
Ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել 🙂
Shnorakalutyun hamex ev hetaqrqir baxadratomseri hamar.ayd baxadratomserov patrastvat utest@ anpayman kpordem.☺☺
Շնորհակալ ենք Ձեզ, որ հետևում եք մեր էջին 🙂
shat lav baxadratoms e shnorakalutyun
Ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել 🙂
Shat hiasqanch kayqaa bravo apreq ??
Շատ շնորհակալ ենք մեր աշխատանքը գնահատելու ու կայքին հետևելու համար 🙂
Շատ համեղ էր շնորհակալություն
Ուրախ ենք, որ հավանեցիք 🙂
shat lavn er
Ուրախ ենք, որ հավանեցիք 🙂
Իսկ սովորական՝ ոչ միկրոալիքային վառարանում կստացվի՞։
Բարև Ձեզ Արմինե ջան, այո, կարող եք պատրաստել նաև ջջեռոցում, բայց այդ դեպքում փոքր-ինչ երկար պետք է եփել 🙂
sat hamov picaya porcelek
Անչափ շնորհակալ ենք 🙂
lavna shat hamova
Սիրելի Նենեթ, ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել։ ։)