- Yield: 4 ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Կաթնաշոռով բլանմանժե
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լցնում ենք ժելատինը կաթի մեջ և թողնում 20 րոպե: Ապա ստացված զանգվածը դնում ենք թույլ կրակի վրա և տաքացնում(ոչ մի դեպքում չենք հասցնում եռման աստիճանի):
- Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք կաթնաշոռը, շաքարի փոշին, թթվասերն ու վանիլինը, ապա ավելացնում ենք ժելատինային զանգվածը և խառնում:
- Կտրատում ենք անանասը, ավելացնում կաթնաշոռային զանգվածին և խառնում:
- Ստացված զանգվածը դնում ենք ձևամանի մեջ ու տեղափոխում սառնարան 4-5 ժամով, ապա հանում ենք դեսերտը ձևամանից և մատուցում:
Այս հրաշալի կաթնաշոռով բլանմանժեի մեջ կարող եք փոխարինել անանասը ցանկացած մրգով 🙂
Խորհուրդ. Որպեսզի դեսերտը հեշտությամբ հանեք ձևամանից, անհրաժեշտ է ընկղմել ձևամանը տաք ջրի մեջ մի քանի վայրկյանով 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: