Բաստուրմա

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Բաստուրմա

Որպեսզի բաստուրման ավելի կծու ստացվի ավելացրեք չամանի մեջ 1ճ/գդ սխտորի փոշի և մատուցեք Ձեր պատրաստած բաստուրման ամանորյա սեղանին 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. hargeli qooks.am basturmayi hamar naxatesvats amboghj 1,5 bajak gol juryogtagortsum enq,te voch.baghadratomsum grvats e ,,xarnel chamani het, heto tapei,, mi poqr anhaskanali e, xndrum em patasxanel, naxapes shnorhakalutyun.

    1. Սոֆիա ջան 1,5 բաժակ գոլ ջուրը լցնում ենք չամանի վրա, խառնում ենք, ապա փորձում ենք ավելնորդ հեղուկը քամել, որպեսզի չամանը շատ ջրիկ չլինի 🙂

    1. Այս բաղադրատոմսի մեջ, օգտագործվում է աղացած պատրաստի չաման, առանց հավելումների 🙂

    1. Կարող եք, բայց ավելի լավ կլինի, եթե այն դնեք պատշգամբում 🙂

    1. Բարև Ձեզ, այս բաղադրատոմսի համար մեզ մանր աղ է հարկավոր 🙂

    1. Բարև Ձեզ Լիա ջան, 2 կգ մսի համար օպտիմալ քանակ է համարվում 200 գր սխտորը, բայց դա, իհարկե, համային նախասիրության հարց է, ուստի կարելի է սխտոր ընդհնանրապես չավելացնել, կամ ավելացնել ըստ ցանկության 🙂

  2. Barev dzez! Knereq քիմիոն da vorn e ? qani vor incqan pordzum em targmanel angleren da galis e vorpes cumin yete targmanum em chaman da nuynpes galis e vorpes cumin…… kaseq te vorn e քիմիոն angleren? Shnorhakalutyun naxapes

  3. ճիշտ ձեր ռեցեպտով պատրաստեցի բաստուրման և արտակարգ բաստուրմա ստացվեց, նախկինում բազմիցս փորձել եմ տարբեր ռեցեպտներով, բայց ամենալավը այս էր: Շնորհակալություն

    1. Շնորհակալ ենք Ձեզ, որ վստահում եք մեզ և պատրաստում մեր առաջարկած բաղադրատոմսերով 🙂

  4. Ես վաղուց եմ պատրաստում
    Թրջոցը չոր գինու մեջ եմ դնում
    Փորձեք այս պես

  5. Ես էլ էմ նույն ձևով պատրաստում,միայն միսը մի քանի օր ավել եմ թողնում ,որ չորանա,իսկ չամանի ջուրը չեմ թափում,չոր մսի կտորները ,երբ դնում եմ չամանի մեջ ,ջուրը քաշում է իր մեջ ,իսկ մնացած պինդ մասսան քսում եմ վրան

    1. Բարև Ձեզ, այո Ռուզաննա ջան, Ձեր պատրաստածը նույնպես ճիշտ տարբերակ է 🙂

  6. барев дзес мсов суджухи бахатратомсъ карохек тал. нахапес шноракалем

  7. BAREV CEZ KNEREK MIBANEM UZUM IMANAL KARAK ASEK HIMON VORNA VOR CAMANI MECEN GCUM ETE KARELIA ASEK TARKMANEK HAEREN

  8. Բարև ձեզ,աղի մեջ դնելուց ջուր է դուրս տալիս, կասեք թափենք այդ արնաջուրը թե ոչ?

  9. Բարև ձեզ։ Չամանից դառմահամ եմ զգում, երեք օրվա։ Խնդրում եմ, կասե՞ք այդպես պիտի լինի, եթե ոչ ապա ի՞նչից է և ի՞նչ անեմ։
    Կանխավ շնորհակալություն։

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Գայանե, դառնահամից ազատվելու համար չամանի փոշին թրջում ենք գոլ ջրով և թողնում այդպես մեկ գիշեր: Ցանկության դեպքում ջուրը դատարկելուց հետո կարելի է կրկնել գործողությունը և ևս չորս-հինգ ժամ թողնել նոր գոլ ջրի մեջ: 🙂

  10. Բարև ձեզ։ Բաստուրմայի վրա կախված վիճակում սպիտակ գույնի բորբոս է առաջացել։ Դա ինչից է և արդյոք կարող եմ հեռացնել այդ մասը և մնացածը օգտագործել։

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Ջեմմա, բաստուրման արդեն պատված է չամանով, թե՞ ոչ։

  11. Չեք ասի որպիսի մսի գույնը կարմիր ստացվի ինչքան սելիտրա խառնեմ

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *