![Կորեական աղցան 1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/12/Կորեական-աղցան-1.jpg)
![Կորեական աղցան](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2015/11/koreakan-axcan-5-50x50.jpg)
- Yield: 3 ժամ ան
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Կորեական աղցան
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Անցկացնում ենք քերիչով գազարը, վրան աղ անում և թողնում 20-30 րոպե, ապա ավելացնում ենք շաքարավազն ու կարմիր պղպեղը և լավ խառնում:
Կտրատում ենք սոխը մեծ կտորներով և տապակում ձիթայուղի մեջ:
- Ապա հանում ենք սոխը ձիթայուղից (սոխը մեզ այլևս պետք չի գա), թողնում ենք, որ ձիթայուղը մի փոքր սառի ու լցնում ենք ձիթյուղի մեջ քացախը:
Ստացված տաք զանգվածը լցնում ենք գազարի վրա, ապա ավելացնում ենք ճզմած սխտորն ու խառնում:
- Պատրաստի աղցանը տեղափոխում ենք սառնարան 2-3 ժամ, ապա հանում ենք և մատուցում:
Հրաշալի կորեական աղցանը կարելի է մատուցել մսային որևէ ուտեստի հետ 🙂
Ի դեպ՝ այս քանակության մթերքից ստացվում է 6-8 բաժին աղցան:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
very tasty
լավն է