Շոկոլադապատ թխվածքներ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Շոկոլադապատ թխվածքներ

Ահա և լուծվեց ամանորյա խմորեղեն պատրաստելու հարցը։ Բարի ախորժակ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Ոչ, խմորի և լոբու արանքը յուղաթուղթ կա: Սակայն շատ խոհարարներ նույնիսկ առանց յուղաթղթի են լոբին միանգամից լցնում խմորի վրա, և կրկին, համ չի տալիս:
      Ի դեպ, խորհուրդ ենք տալիս այդ լոբին օգտագործելուց հետո ոչ թե դեն նետել, այլ պահել՝ հետագայում նույնպես խմորի հավասարաչափ թխման համար օգտագործելու նպատակով:
      Ջեռոցից հետո լոբին միևնույնն է չի օգտագործվի, իսկ այսպես ամեն անգամ նոր լոբի չենք փչացնի 🙂

    1. 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում պետք է թխենք 20 րոպե 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *