- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 40 minutes
Աղցան ”Գազար”
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կարտոֆիլն ու գազարը եփում ենք, սառեցնում և մաքրում։ Հավի ֆիլեն եփում ենք, այնուհետև սառեցնում։ Սոխը մանրացնում ենք։ Սունկը մանր կտրատում ենք։
- Այնուհետև սոխը տապակում ենք բուսայուղի մեջ։ Ավելացնում ենք սունկը և սոխի հետ միասին տապակում մոտ 15 րոպե` մինչև պատրաստ լինելը։ Կարտոֆիլն ու գազարը անցկացնում ենք մանր քերիչով։
- Ֆիլեն մանր կտրատում ենք։ Ձուն անցկացնում ենք մանր քերիչով։ Կարտոֆիլը դնում ենք ամանի մեջ և գազարի տեսք տալիս։ Վրան մի քիչ աղ ենք ցանում և պատում մայոնեզի շերտով։ Կարտոֆիլի վրա լցնում ենք սունկը (սնկի վրա կարող եք մայոնեզ չանել)։ Ֆիլեն լցնում ենք սնկի վրա, աղ անում և մայոնեզի շերտով պատում։ Ձուն լցնում ենք ֆիլեի շերտի վրա և վրայից մի քիչ մայոնեզ քսում, ապա ձվի շերտի վրա լցնում ենք գազարը։
- Ապա որպես պոչ դնում ենք սամիթը և մատուցում: Դանակի օգնությամբ գազարի վրա կարող եք ակոսներ անել։
Ինչպես համոզվեցիք, ամանորյա աղցան ձևավորելու համար շատ ջանք պետք չէ գործադրել։ Կարող եք հիմքի հատվածը կանաչիով ձևավորել 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
Mayonezi poxaren ttvaser karox enq ogtagorcel, mek harc evs, snki poxaren inch karelie ogtagorcel?Shnorhakalutyun
Բարև Ձեզ, այո մայոնեզը կարող եք փոխարինել թթվասերով, իսկ, սունկը ցանկության դեպքում կարող եք փոխարինել հավի կրծքամսով 🙂