- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 2 minutes
Լոլիկով և տաքդեղով կանապե
Բաղադրիչներ
- լոլիկ չերրի - 500 գր
- տաքդեղ - 1-2 հատ
- պանիր մոցարելլա - 250 գր
Քայլերի հաջորդականություն
- Չերրի լոլիկը լվանում ենք և թղթե սրբիչով չորացնում։ Տաքդեղը լվանում ենք և սերմերը հանում։ Մոցարելլան և տաքդեղը լոլիկի չափերին համապատասխան խորանարդաձև կտրատում ենք։
- Երկար փայտիկների վրա հագցնում ենք պանիրը, տաքդեղը, որից հետո լոլիկը և այդպես շարունակ` մինչև վերջ։ Այնուհետև դնում ենք մատուցարանի մեջ և մատուցում։
Ամանորյա սեղանին պետք է թարմ կամ մարինացված բանջարեղեն դնենք։ Իսկ եթե, այն որպես կանապե մատուցենք, ապա կունենանք նաև գեղեցիկ ձևավորված սեղան 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: