Տորթ Միկադո

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տորթ Միկադո

Կարող ենք շոկոլադի փոխարեն կտրված եզրերի փշրունքներով զարդարել։
Միկադո` հեշտ պատրաստվող և շատ համեղ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Լուսինե ջան, ոչ, շերտերը փափուկ ու համեղ են ստացվում 🙂

    1. Բարև Ձեզ Ալինա ջան, ոչ, խմորի մեջ շաքարավազ չենք գցում 🙂

    1. Բարև Ձեզ Սեդա ջան, ձորձեք շաքարավազի ու կակաոյի քանակությունը մի փոքր ավելացնել 🙂

    1. Բարև Ձեզ Արաքսյա ջան, ձվի համն ու հոտը չի զգացվի, քանի որ պետք է օգտագործեք նաև վանիլին, որն օգնում է ազատվել հոտից ու համից 🙂

    1. Բարև Ձեզ, 250 մլ=160 գր: Արդյունքում պետք է ավելացնեք 800 գր ալյուր, իսկ մնացածը կարող եք ավելացնել ըստ անհրաժեշտության 🙂

  1. БАХАДРАТОМС ШАТ ЛАВ НЕР ЕС КПОРЦЕМ ПАТРАСТЕЛ ШАТ МЕРСИ

  2. Ինչքան ժամանակ է անընդհատ պատրաստելիս այս բաղադրատոմսից եմ օգտվում: Շատ լավ է ստացվում: Շնորհակալություն:

    1. Այո, հնարավոր է փոխարինել մածունով, բայց յուղայնության աստիճանը պահելու համար հարկավոր է մածունին 60 գր. կարագ ավելացնել:

    1. Սիրելի Ռուզաննա, կրեմը մեկ ժամ պահեք սառնարանում, եթե չպնդանա, ապա փորձեք հավասար քանակով ավելացնել կարագն ու խտացրած կաթը: 🙂

    1. Սիրելի Լուսինե, կարող եք փորձել նաև այդ տարբերակով։ ։)

  3. Snorhakalem baxadratomsi hamar arden patrasteci ev shat lav stacvec…. nsem vor kati poxaren jurem avelacrel..

    1. Շատ ուրախ ենք, որ լավ է ստացվել, սիրելի Լուսինե: Շնորհակալ ենք մեր կայքի բաղադրատոմսերից օգտվելու համար: 🙂

    1. Անպայման փորձեք, սիրելի Հայկուհի։ Համոզված ենք, որ շատ համեղ կստացվի։ ։)

    1. Սիրելի Գոհար, առաջին շերտը տաք վիճակում կրեմապատում ենք, որից հետո նույն ձևով վարվում ենք մյուս շերտերի հետ։ ։)

  4. Sireli Gohar, ete shert@ haneluc chem kremapatel, verjum nor kremapatel em , txvacq@ chor e stacvel, inch anem vor papki:

    1. Սիրելի Հասմիկ, ծածկեք սրբիչով և մեկ օր անց թխվածքն արդեն փափկած կլինի: ժամանակի ընթացքում կրեմը կներծծվի խմորաշերտերի մեջ և արդյունքում կստացվի նույնքան համեղ, որքան անմիջապես կրեմապատելու դեպքում: 🙂

    1. Սիրելի Թագուհի, որպեսզի շերտերը մուգ ստացվեն, կարող եք օգտագործել կակաո (մոտ 2 ճ/գ`կախված կակաոյի տեսակից):

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *