- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 50 minutes
Հավի միսը շերտավոր խմորի մեջ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Հավի բուդը լավ լվանում ենք և թղթե սրբիչներով լավ չորացնում։ Կարող ենք բդիկներով պատրաստել։ Այնուհետև աղով, պղպեղով, սխտորով և ուրցով համեմում ենք (ըստ ճաշակի)։ Շերտավոր խմորը թողնում ենք փափկի։ Ալյուրով շաղախված սեղանին խմորը երկարությամբ գրտնակում ենք։ Խմորը 1,5 սմ հաստությամբ շերտերի ենք բաժանում։
- Յուրաքանչյուր կտորի կաշվի տակ մեկ կտոր պանիր ենք դնում։ Այնուհետև յուրաքանչյուր կտորը կտրած շերտի մեջ փաթաթում ենք (մոտ 5-6 անգամ փաթաթվում է մսի շուրջ) ։
- Բդերը տեղափոխում ենք յուղաթղթով տապակի մեջ։ Վրձնով յուրաքանչյուր կտորի վրա ձու ենք քսում։ Այնուհետև վրան քունջութ ենք լցնում (կարող ենք սև և սպիտակ քունջութ լցնել)։ Եփում ենք 40-50 րոպե մինչև 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում (մինչև միսը եփվի և ոսկեգույն երանգ ստանա)։
- Պատրաստի ուտեստը կարելի է մատուցել ինչպես սովորական բանջարեղենային աղցանի հետ, այնպես էլ ավելի հագեցնող խավարտի հետ, օրինակ կարտոֆիլի։ Հյութեղ հավի միսը անտարբեր չի թողնի և ոչ մեկին։
Շատ համեղ շերտավոր խմորով բաղադրատոմս ։ Համեմունքներն ըստ ճաշակի կարող եք անել, բայց պետք չի չարաշահել դրանք, որպեսզի հավի մսի համն ընդգծեք, այլ ոչ թե հակառակը 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
lavner
Ուրախ ենք, որ հավանեցիք 🙂
Isk kap chini inch panir e?
Նախընտրելի է օգտագործել հոլանդական հալվող պանիր 🙂
Shat hamex er mersi))
Ուրախ ենք, որ հավանել եք 🙂
Chto znachit slovo -Bdere ?
knerek isk xmorn edpes aveli sut ci epvum? misn hum ci linum?
Սիրելի Շուշան, հավասարաչափ եփվում են: Շատ համեղ է ստացվում: Անպայման փորձեք: 🙂