Թխվածքաբլիթ “Շախմատ”

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Թխվածքաբլիթ Շախմատ

Շատ հեշտ թխվածքաբլիթի բաղադրատոմս , որում շագանակագույն շաքարավազը կարող ենք փոխարինել նաև սովորական սպիտակ շաքարավազով 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Այո, Մերի ջան, թխվածքաբլիթների մեջ երբեմն այդ եղանակով էլ են օգտագործում 🙂

    1. Պատրաստեք և կիսվեք մեզ հետ ձեր պատրաստածի նկարներով 🙂

  1. Cheq patkeracrpni bayc chhascreci nkarel.. Shat hamexer.. Imijayloc es misht ogtvum em dzer baxadratomseric.. Shnorhakalutyun dzez vor ognum eq im nman noreknerin xohanocum??

    1. Ուրախ ենք, որ լավ է ստացվել: Նաև շնորհակալություն մեր աշխատանքը գնահատելու համար 🙂

    1. Գրետա ջան, հնարավոր է Դուք ավելի լայն եք բացել խմորի շորտը, դրա համար է բարակ ստացվել: Իսկ խմորը փշրվելու հատկություն ունի, պարզապես պետք է լավ հունցել, որպեսզի կարագը հալչեր և կպչունություն տար խմորին 🙂

    1. Հնարավոր է: Ընդհանրապես, լավ թխվածք պատրսաստելու ամենակարևոր օրենքն է ճիշտ պահպանել բաղադրիչների չափաքանակները և պատրաստման բոլոր քայլերը:

  2. Chishtn asac es sarqeci, bayc xmory cher grtnakvum, pshrvumer. Uxaki ktratel irar em kpcrel.

    1. Բարև Ձեզ: Հնարավոր է՝ ալյուրը շատ եք լցրել, այդ պատճառով էլ խմորը փշրվել է:

    1. Կարող եք նաև մարգարինով փոխարինել, սակայն մենք խորհուրդ ենք տալիս, քանի որ կարագն ավելի սննդարար ու համեղ է 🙂

    1. Կարող եք նաև մարգարինով փոխարինել, սակայն մենք խորհուրդ ենք տալիս, քանի որ կարագն ավելի սննդարար ու համեղ է 🙂

    1. Սիրամարգ ջան, կարող եք սովորական շաքարավազ լցնել 🙂

    1. Անչափ շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *