ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Սիննաբոն դարչինով
Պաղպաղակ տորթ “Տիրամիսու”
Լոլիկով և խոզապուխտով պիցցա
Թխվածքաբլիթ Ժպիտ
Դասական մաֆֆիններ
Սոուս Բեշամել
Թխվածքաբլիթ Դեղձ
Տորթ Պրահա (Prague)
Խնձորով շտրուդել
Բուլկի “Վարդեր”
Շոկոլադե մինի ռուլետներ
Մակարոնով ուտեստ “Նեապոլիտանական”
...10...100101...