ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Թխվածքաբլիթ Նապաստակ
Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”
Մսով չեբուրեկի
Պիցցա «Նախաճաշ»
Կանաչիով կարկանդակ “Աֆարար”
Թխվածք «Մրջնաբույն»
Կրեմով բուլկի
Սալորով քլաֆութի
Լազանյա խոզի մսով
Տորթ “Tres leches”
Խաչապուրի թավայի մեջ
Ջնարակապատ փքաբլիթ