ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ “Red Velvet”
Պանրով ձողիկներ
Սալորով գալետ
Դեղձով թխվածք
Թխվածքաբլիթ Սրտիկ
Տորթ Ferrero Rocher
Թխվածքաբլիթ Թեյի տոպրակ
Շոկոլադե տորթ Պելե
Տապակած պանիր
Իտալական պիցցա
Տորթ Վիկտորիա
Ընկույզով տորթ