ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Պանրով կրեկեր
Թխվածքաբլիթ Սուրճի հատիկ
Կարկանդակ Ծաղիկ
Ելակով տորթ “Նրբություն”
Տորթ “Շոկոլադ և ելակ”
Կարտոֆիլը խոզապուխտով
Սպիտակաձավարով թխվածք
Թխվածքաբլիթ Արջուկ
Վարդագույն քափքեյք
Տորթ Բաունտի
Բանանով օլադի
Պանրով կարկանդակ