ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Պանրով կրեկեր

Թխվածքաբլիթ Սուրճի հատիկ

Կարկանդակ Ծաղիկ

Ելակով տորթ “Նրբություն”

Տորթ “Շոկոլադ և ելակ”

Կարտոֆիլը խոզապուխտով

Սպիտակաձավարով թխվածք

Թխվածքաբլիթ Արջուկ

Վարդագույն քափքեյք

Տորթ Բաունտի

Բանանով օլադի

Պանրով կարկանդակ