ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Նրբերշիկով կարկանդակ

Խնձորով ալադի

Չամիչով շոռակարկանդակ

“Մարմարե” կեքս

Բարակ իտալական պիցցա

Տորթ Մոցարտ

Ելակով տարտ

Թխվածքաբլիթ Whoopie

Խաչապուրի

Շոկոլադե բրիոշ

Թխվածքաբլիթ M&M’s

Բանջարեղենային պիցցա