ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Աջարական խաչապուրի
Պիցցա “Սթրոմբոլի”
Թխվածքաբլիթ Կոճակ
Սև հաղարջով տորթ
Կրեպ Սյուզետտ
Ելակով ժելեով տորթ
Թխվածքաբլիթ Լուցկիներ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ
Շոկոլադե քլաֆութի
Ելակով չիզքեյք
“Twix” թխվածքաբլիթներ
Շոկոլադով և բանանով տորթ