ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Աջարական խաչապուրի

Պիցցա “Սթրոմբոլի”

Թխվածքաբլիթ Կոճակ

Սև հաղարջով տորթ

Կրեպ Սյուզետտ

Ելակով ժելեով տորթ

Թխվածքաբլիթ Լուցկիներ

Շոկոլադե թխվածքաբլիթ

Շոկոլադե քլաֆութի

Ելակով չիզքեյք

“Twix” թխվածքաբլիթներ

Շոկոլադով և բանանով տորթ