ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Բալով թխվածք
Շոկոլադե տորթ
Խնձորով թխվածք
Ելակով Ռաֆաելլո
Բանջարեղենային ուտեստ
Շոկոլադե լավա քեյք
Ժելեով և ելակով տորթ
Շոկոլադե մաֆիններ
Նարինջով թխվածքաբլիթ
Կարտոֆիլով ալադի
Շոկոլադե տորթ նրբաբլիթներով