ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ «Գիշեր-ցերեկ»
Մեղրով պահքային թխվածք
Խմորիչով կաթնահունց խմոր
Նարնջի կեղևով մաֆիններ
Կաղամբով թխվածքաբլիթ
Խնձորով ռուլետ
Պահքային «Մադլեն»
Տորթ «Սնիկերս» բեզեով
Ճապոնական չիզքեյք
Տավարի լեզու երեք սոուսով
Ձկով ու կարտոֆիլով կարկանդակ
Ծաղկակաղամբով կոտլետներ