ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Նարնջով «Մադլեն»
Տորթ «Շիկահեր»
Հիլով թխվածքաբլիթներ
Բուլկի բուրգերի համար
Խնձորով շոռակարկանդակ
Գետնանուշով թխվածքաբլիթներ
Նուշով ու պնդուկով տորթ
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով
Պանրով ու խոզապուխտով կարկանդակներ
Գետնանուշով ու շոկոլադով բուլկիներ
Նարնջով կեքս
Զամբյուղներ՝ սպիտակուցային կրեմով