ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե երկշերտ քափքեյք
Շոկոլադե տորթ
Հատիկավորներով հաց
Թխվածք «Բլոնդի»
Մանդարինով պիրոգ
Կաղամբով ու գազարով կարկանդակներ
Տորթ «Պայթյուն»
Կեքս «Արջուկ»
Կարտոֆիլով ու պանրով վաֆլիներ
Շոկոլադե նրբաբլիթներ
Տոնական կեքսեր
Կիտրոնով թխվածքաբլիթներ