ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Ամանորյա-տորթ-«Մամուռ-»-14
Ամանորյա տորթ «Մամուռ»
Տոնական-թխվածքաբլիթներ-1
Տոնական թխվածքաբլիթներ
Շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ «Օրեո»
Կաթնաշոռային--շտոլեն-1
Տոնական շտոլեն
Հալվայով-տորթ-1
Հալվայով տորթ
Մոկա-1
Սրճային տորթ «Մոկա»
Արջուկը-հյուսիսում-2
Տորթ «Արջուկը հյուսիսում»
Ամանորյա-թխվածք-1
Ամանորյա թխվածք սպիտակ շոկոլադե կրեմով
Շոկոլադե-տարտ-1
Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ
Շոկոլադով-ու-մեղրով-տորթ-1
Շոկոլադով ու մեղրով տորթ
Ձկով-կարկանդակ-1
Ձկով կարկանդակ
Ամանորյա-թխվածք-1
Ամանորյա թխվածք
...10...1920...30...