ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տոնական թխվածքաբլիթ «Շնիկներ»
Տորթ «Հրաշք»
Նարնջով և ընկույզով բրաունի
Ամանորյա տորթ «Ձյունիկ»
Անգլիական պիրոգ
Նարինջով մաֆիններ
Վաֆլե ձողիկներ
Մսով ու պանրով պիրոգ
Մեղրով թխվածքաբլիթներ
Մեղրով եփովի տորթ
Թխվածքաբլիթ «Ակնթարթ»
Թխվածքաբլիթ «Ժապավեն»