ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
![Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1.jpg)
Կիտրոնով ու չամիչով պիրոգ
![Ընկույզով-պիրոգ-2](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Ընկույզով-պիրոգ-2.jpg)
Ընկույզով պիրոգ
![Շոկոլադե-թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Շոկոլադե-թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
![Պիրոգ-Կարամելային-խնձոր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Պիրոգ-Կարամելային-խնձոր-1.jpg)
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
![Շոկոլադե-տորթ-](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Շոկոլադե-տորթ-.jpg)
Շոկոլադե տորթ
![Քունջութով-ու-բանանով-շոկոլադե-կեքս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Քունջութով-ու-բանանով-շոկոլադե-կեքս-1.jpg)
Քունջութով ու բանանով շոկոլադե կեքս
![Կաթնային-թխվածքաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Կաթնային-թխվածքաբլիթներ-1.jpg)
Կաթնային թխվածքաբլիթներ
![Տորթ-նվեր-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Տորթ-նվեր-1.jpg)
Տորթ «Նվեր»
![Տորթ-հեքիաթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Տորթ-հեքիաթ-1.jpg)
Տորթ «Հեքիաթ»
![Բանանով-քաղցրաբլիթներ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Բանանով-քաղցրաբլիթներ-1.jpg)
Բանանով քաղցրաբլիթներ
![լեհական-կեքս-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/լեհական-կեքս-1.jpg)
Լեհական կեքս
![Բանանով-ու-նարնջով-թխվածքաբլիթ-1](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/11/Բանանով-ու-նարնջով-թխվածքաբլիթ-1.jpg)
Բանանով ու նարինջով թխվածքաբլիթ