ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Կիտրոնով ու չամիչով պիրոգ
Ընկույզով պիրոգ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
Շոկոլադե տորթ
Քունջութով ու բանանով շոկոլադե կեքս
Կաթնային թխվածքաբլիթներ
Տորթ «Նվեր»
Տորթ «Հեքիաթ»
Բանանով քաղցրաբլիթներ
Լեհական կեքս
Բանանով ու նարինջով թխվածքաբլիթ