ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Տորթ «Իմաստուն հրեա»
Մարմարե կեքս
Կակաչի սերմերով ու սալորով աղանդեր
Խնձորով պիրոգ
Խոզի մսով կոտլետներ
Խմորիչով խմոր
Տապակած դդմիկ կճուճիկների մեջ
Սրճային պիրոգ
Սամսա
Հավով ու սնկով ռուլետ
Տորթ «Հրեշտակի արցունքներ»
Կոնֆետով թխվածքաբլիթներ