ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

կարկանդակ
Կաղամբով կարկանդակ
Վանիլային-բուլկիներ-1
Վանիլային բուլկիներ
խխունջներ
Կաթնաշոռով խխունջներ
Չակ-չակ
«Չակ-չակ» տնական ձևով
շտրուդել
Վիեննական շտրուդել
դդմիկով-պիրոգ
Դդմիկով պիրոգ
Շոկոլադե-կեքս
Շոկոլադե կեքս
տորթ ներշնչանք
Տորթ «Ներշնչանք»
պիրոգ-1
Պանրով ու խոզապուխտով պիրոգ
դարչինով պիրոգ
Դարչինով տոնական պիրոգ
պիրոգ բասբուսա
Պիրոգ «Բասբուսա»
վարսակով թխվածքաբլիթներ
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
...10...2324...30...