ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Դասական պանրային սոուս
Արագ ռուլետ
Խնձորով «խուճուճ» պիրոգ
Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով
Արագ պիցցա թավայի մեջ
Մսային բաց պիրոգ
Փանքեյք՝ ամերիկյան բլիթներ
Հաղարջով պիրոգ
Շամպինիոնով ապուր-պյուրե
Կաթնաշոռով պիրոգ
Տորթ “Կանացի քմահաճույք”
Տավարի կողիկներ՝ կարմիր գինով