ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
![դասական պանրային սոուս](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/Glavnoe-foto-8.jpg)
Դասական պանրային սոուս
![արագ ռուլետ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/glavnoe-photo.jpg)
Արագ ռուլետ
![Խնձորով պիրոգ](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/Glavnoe-foto-6.jpg)
Խնձորով «խուճուճ» պիրոգ
![Պրոֆիտրոլներ հավի կծու աղցանով](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/Glavnoe-foto-2.jpg)
Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/10/arag-pizza-tavayi-mej-glavnoe-foto.jpg)
Արագ պիցցա թավայի մեջ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Cooks-420X400-14.jpg)
Մսային բաց պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Cooks-420X400-15.jpg)
Փանքեյք՝ ամերիկյան բլիթներ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Cooks-420X400-16.jpg)
Հաղարջով պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Glavnoe-foto-18-1.jpg)
Շամպինիոնով ապուր-պյուրե
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Glavnoe-foto-12.jpg)
Կաթնաշոռով պիրոգ
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Glavnoe-foto-8.jpg)
Տորթ “Կանացի քմահաճույք”
![](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2017/09/Glavnoe-foto-7.jpg)
Տավարի կողիկներ՝ կարմիր գինով