ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Բուլկի-պարուրակներ
Շոկոլադե թխվածքաբլիթ`ճաքերով
Շոկոլադով եվ մեղրով տորթ
Տորթ «Սպարտակ»
Տորթ «Կաթնային»
Սալորով եղջյուրիկներ
Կանաչ ոլոռով և սպանախով պիրոգ
Խտացրած կաթով եղջյուրներ
Շոկոլադե կրեմ-պլոմբիր
Կարտոֆիլով բլիթ
Տորթ ”Իրիս”
Մարմելադով եղջյուրներ