ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Բանանով և շոկոլադով բուլկի
Կարտոֆիլով և պանրով օլադի
Խոզապուխտով և պանրով կոտլետ
Բարակ բիսկվիթ եզրերի հարթեցման համար
Ֆիլիպինյան հաց Պանդեսալ
Շոկոլադե բիսկվիթ
Թթվասերով կարկանդակ
Եգիպտական տորթ
Հավի մսով տորտիլյա
Վարշավյան շոռակարկանդակ
Թխվածքաբլիթով և կաթնաշոռով տորթ
Բանջարեղենով և Ֆետա պանրով կարկանդակ