ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Նարնջով բրիոշ
Շոկոլադե էկլեր
Չուրրոս
Թխվածք ”Ռեշոտո”
Արագ ռուլետ
Կիտրոնով տորթ
Ընկույզով տորթ
Տորթ Էսկիմո
Թթվասերով և ելակով տորթ
Մեղրով տորթ
Փքաբլիթ (պոնչիկ)
Մարմարյա թխվածքաբլիթ