ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Թեթև խմորով յուրահատուկ սնկեր
Կակաչի սերմով ռուլետ
Նրբերշիկով և կարտոֆիլով կարկանդակ
Թխվածքաբլիթ Զեբր
Շոկոլադե ռուլետ առանց թխելու
Կարտոֆիլով և պանրով օլադի
Երկգույն կրուասան
Շոռակարկանդակ
Շոկոլադե տորթ պաղպաղակ
Բանանով և շոկոլադով մաֆիններ
Խտացրած կաթով և բանանով ռուլետ
Սալորաչրով շոկոլադե տորթ