ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շերտավոր խմորով խխունջներ
Սրճային կեքս
Խնձորով պիրոգ յոգուրտային կրեմով
Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ
Կարտոֆիլով գնդիկներ
Նարնջով պաղպաղակ
Շոկոլադե օլադի
Ելակով տորթ-սուֆլե
Հալվա
Բանանով տորթ
Կիևյան տորթ
Յուրահատուկ շոռակարկանդակ