ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

shertavor-xmorov-xxunjner
Շերտավոր խմորով խխունջներ
srchayin-keqs
Սրճային կեքս
xndzorov-pirog-yogurtayin-kremov
Խնձորով պիրոգ յոգուրտային կրեմով
shokoladov-bananov-biskvit
Շոկոլադով և բանանով բիսկվիթ
kartofilov-gndikner
Կարտոֆիլով գնդիկներ
narnjov-paxpaxak
Նարնջով պաղպաղակ
shokolade-oladi
Շոկոլադե օլադի
Ելակով տորթ-սուֆլե
halva
Հալվա
bananov-tort
Բանանով տորթ
Կիևյան տորթ
Կիևյան տորթ
yurahatuk-panrik
Յուրահատուկ շոռակարկանդակ
...10...2930...40...