ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Նարնջով թխվածքաբլիթներ

Պահքային տեֆտելիներ

Կաղամբով պահքային կոտլետ

Նրբաբլիթներ «Սյուզետ»

Մարմարյա քաղցրաբլիթներ

Տորթ-մուսս Սրտիկ

Բրոկոլիով ապուր

Տորթ «Սևամորթ»

Թթվասերով տորթ

Շոկոլադով ու կոկոսով կեքս

Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ

Փարիզյան դեսերտ