ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

նարնջով-թխվածքաբլիթներ
Նարնջով թխվածքաբլիթներ
պահքային-տեֆտելիներ
Պահքային տեֆտելիներ
կաղամբով-կոտլետ
Կաղամբով պահքային կոտլետ
նրբվաշերտեր-Սյուզետ
Նրբաբլիթներ «Սյուզետ»
մարմարյա-թխվածքաբլիթներ
Մարմարյա քաղցրաբլիթներ
տորթ-սրտիկ
Տորթ-մուսս Սրտիկ
բրոկոլիով-ապուր
Բրոկոլիով ապուր
տորթ-սևամորթ-1
Տորթ «Սևամորթ»
թթվասերով-տորթ
Թթվասերով տորթ
շոկոլադով-կեքս
Շոկոլադով ու կոկոսով կեքս
կաթնաշոռով-թխվածքաբլիթներ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ
ֆրանսիական-դեսերտ-5
Փարիզյան դեսերտ
...34...10...