ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Նարնջով թխվածքաբլիթներ
Պահքային տեֆտելիներ
Կաղամբով պահքային կոտլետ
Նրբաբլիթներ «Սյուզետ»
Մարմարյա քաղցրաբլիթներ
Տորթ-մուսս Սրտիկ
Բրոկոլիով ապուր
Տորթ «Սևամորթ»
Թթվասերով տորթ
Շոկոլադով ու կոկոսով կեքս
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ
Փարիզյան դեսերտ