ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շոկոլադե ռուլետ
Ելակով ռուլետ
Շոկոլադե սուֆլե
Կակաչի սերմով տորթ
Նրբաբլիթներով տորթ
Կարտոֆիլով և խոզի մսով պիրոգ
Մեղրով տորթ
Թխվածքաբլիթ «Սարպանտին»
Տորթ «Զահեր»
Շոկոլադե-վանիլային պուդինգ
Տորթ ”Շոկոլադե նրբություն”
Թխվածքաբլիթ «Օրեո»