ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

shokolade-rulet
Շոկոլադե ռուլետ
elakov-rulet
Ելակով ռուլետ
shokolade-sufle
Շոկոլադե սուֆլե
kakachi-sermov-tort
Կակաչի սերմով տորթ
nrbablitov-tort
Նրբաբլիթներով տորթ
kartofilov-pirog
Կարտոֆիլով և խոզի մսով պիրոգ
ntbablitnerov-tort-ttvaserayin-kremov
Մեղրով տորթ
txvacqablit-serpantin
Թխվածքաբլիթ «Սարպանտին»
tort-zaher
Տորթ «Զահեր»
shokolade-vanilayin-pudding
Շոկոլադե-վանիլային պուդինգ
Տորթ ”Շոկոլադե նրբություն”
txvacqablit-oreo
Թխվածքաբլիթ «Օրեո»
...10...3031...40...