ալյուր
թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:
Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:
Շտրեյզելով տորթ
Կարտոֆիլով գնդիկներ
Շոկոլադով և խնձորով տորթ
Պանրով կարկանդակ
Կաթնաշոռով պիրոգ
Շոկոլադե-վանիլային կեքս
Մեղրով տորթ թթվասերային կրեմով
Կոկոսի քերուկով թխվածք
Մեղրով թխվածքաբլիթ
Տորթ ”Շոկոլադե հրաբուխ”
Կաթնաշոռով թխվածք
Մսով նավակներ