ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Արագ բիսկվիթ
shokolade-tort-katnashorayin-kremov
Շոկոլադե տորթ կաթնաշոռային կրեմով
shokolade-brauni
Շոկոլադե Բրաունի
xtacrac-katov-napoleon
Նապոլեոն խտացրած կաթով
yurahatuk-qaxcrablit
Շոկոլադե քացրաբլիթ
katnashorov-chamichov-txvacq
Կաթնաշոռով և չամիչով թխվածք
tort-parizyan
Տորթ «Փարիզյան»
arbac-bal
Տորթ ”Արբած բալ”
txamardu-ideal
Տորթ ”Տղամարդու իդեալ”
@nkuyzov-chamichov-biskvit
Ընկույզով և չամիչով բիսկվիթ
shokolade-tart
Շոկոլադե տարտ
yepac-kremov-arag-tort
Եփովի կրեմով արագ տորթ
...10...3233...40...